Verwijzingen en links

Ons assortiment kan ook links en verwijzingen van derden biedt boarding bevatten. Wij willen erop wijzen dat wij geen invloed hebben op de inhoud en, daarom, kan ook geen verantwoordelijkheid voor nemen. Maar de derde-partij verantwoordelijk is voor haar internetpagina’s. Maar we hebben op het moment van koppelen, of de verwijzing naar websites van derden op mogelijke wetsovertredingen duidelijk onderzocht en dergelijke aankondiging niet kan. Als een voortdurende beoordeling van gelinkte websites is niet mogelijk en ook niet redelijk zijn, kunnen we alleen wanneer specifieke aanwijzingen reageren. Zodra we ons bewust worden van een inbreuk, zullen wij dergelijke links of verwijzingen onmiddellijk te verwijderen.

Eigen inhoud

Wij zijn verantwoordelijk als dienstverlener voor onze eigen inhoud. We hebben dit met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kan de volledigheid en actualiteit niet garanderen. Er is geen verplichting, bij de controle doorgegeven of opgeslagen vreemde informatie of om omstandigheden die duiden op illegale activiteiten te onderzoeken. Verplichtingen in het kader van de algemene wetten te verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie blijven onaangetast. Echter, een relevante verplichting is alleen mogelijk vanaf de datum van kennis van een specifieke inbreuk. Na kennisgeving van dergelijke schendingen, zullen we de inhoud onmiddellijk verwijderen.

Privacybeleid

Als persoonlijke gegevens (zoals naam, adres, e-mailadres) noodzakelijkerwijs moet worden geheven, verwijzen wij u naar onze Privacy Policy. We proberen zo veel mogelijk, om het gebruik van onze diensten mogelijk zonder persoonlijke informatie.

Ongevraagde commerciële reclame

De door ons gepubliceerd in het kader van de afdruk verplichting om geen garantie te maken van gegevens, een impliciete toestemming voor het ontvangen of verzenden van reclame dar. We vragen uitdrukkelijk het toezenden van ongevraagde reclame en behoudt zich het recht voor om vóór onthouden van elke inbreuk op enige actie.